BEURER infradreča lučka IL50

(0)
Poglej mnenja
Gibanje cene
LOKACIJE TRGOVIN
- za blaženje bolečin pri prehladu, napetih ali razbolenih mišicah.. - ploska infrardeča lučka - 300 W - 15 min timer - avtomatski izklop - prilagodljiv kot nagiba - zašč... Preberi cel opis
Preverite stroške dostave pri trgovcu
Dobavljivost

Na zalogi

Cena je bila osvežena danes ob 00:50.

V vsakem primeru na strani trgovine preverite ali je aktualna cena enaka navedeni na tej strani.

Več o mimovrste=) ponudbi
Ponudba trgovine mimovrste=) za izdelek BEURER infradreča lučka IL50. Pravilnost cene in podatkov preveri na spletni strani trgovine.

Proizvajalec
Barva
Cuin Ceneje.si Unique Identification Number
CX00114846
Prijavi napako
- za blaženje bolečin pri prehladu, napetih ali razbolenih mišicah.. - ploska infrardeča lučka - 300 W - 15 min timer - avtomatski izklop - prilagodljiv kot nagiba - zaščita pred pregrevanjem Kaj povzroči obsevanje z infrardečo toploto v in na telesu? Topla radiacija zboljša prekrvavitev na obsevanem mestu in pospešuje presnovo v telesu. Učinek je viden takoj - koža pordeči. Izboljšan pretok krvi poveča odstranitev odpadnih snovi iz telesa in razgiba antigene, ki pospešijo nastajanje protiteles. Skrčene mišice se sprostijo in telo se prične samo zdraviti. Primeri aplikacj z infrardečo toploto: - prehladi in gripa (tudi kot zaščita) - bolezni grla, nosu in ušes - lepotna nega obraza in telesa, tudi pri nečisti koži (če se koža obseva pred nanosom kreme, se pore odprejo in krema se bolje vpije. Koža in tkiva so bolje prekrvavljena.) - lajšanje bolečin (npr. pri zobobolu, poškodbe, obrazne nevralgije) - revmatizem - išijas - protin - lumbago - trganje v križu - stimulacija presnove v telesu Infrardeča radiacija - tako imenovana topla radiacija - je del vidne radiacije in zato del svetlobe. Sledi vidni svetlobi v smeri daljšega valovanja. Dolžina vala je od 780 nm do 1 mm Infrardeča radiacija se deli v kratke valorve IR -A z dolžino od 780 do 1400 nm, IR-B radiacijo z dolžino od 1400 do 3000 nm in razponom dolgega vala to je IR-C radiacija od 3000 nm do 1 mm. Beurerjeve luči imajo maksimalno radiacijo od približno 1000 nm in zato delujejo v območju IR-A. Najbolj pomemben naraven vir IR sevaja je sonce. IR sevanje daje do 50 % sončnega sevanja, ki doseže površino zemlje. Tudi vsako telo oddaja infrardeče sevanje. Količina oddane energije in dolžina tega valovanja je odvisna od temperature telesa. Bolj kot je telo toplo, več energije odda v obliki IR sevanja in krajša je valovna dolžina sevanja. Infrardeče sevanje z relativno nizko močjo se občuti kot prijetno. Pri višjih jakostih pa ima negativen učinek na zdravje (npr poškodba oči in opekline) in se moramo v tem primeru zaščititi. Zato je minimalna razdalja telesa do IR luči od 60 do 80 cm. Infrardeče obsevanje se največ uporablja za prenos toplote brez dotika. V naših IR lučeh uporabljamo infrardeče sevanje za toplotno terapijo človeškega telesa. Za razliko od mikrovalovanja, se večina IR valovanja vsrka na površini človeškega telesa. Telesni organi, ki so globje v telesu so ogrevani s prevodnostjo toplote. Vsrkana toplota se razširi po telesu preko krnega obtoka in ima zato pozitiven činek tudi na notranje organe. Oblika žarnice infrardeče luči usmerja sevanje in poveča učinek na določenem mestu.
BEURER infradreča lučka IL50
BEURER infradreča lučka IL50
137,50 €
v mimovrste=)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka