FISSLER SET POSODE KORFU 5DELNI 33 118 05

Pred nakupom preveri lastnosti in ceno izdelka še pri izbranem trgovcu.
na zalogi

Ponudba za izdelek Fissler korfu set posod 5 delni (33 118 05)

Blago je možno plačati po predračunu, na obroke (SKB hitri kredit), po povzetju, ob prevzemu z gotovino in plačilnimi karticami (BA, Visa, Mastecard, Diners, American Express, Karanta...).

Strošek dostave je obračunan pred zaključkom naročila, tako da po opravljenem plačilu nimate več nobenih dodatnih stroškov. Cena dostave je vedno enaka ne glede na težo paketa in znaša 3 EUR z DDV . Dostava velja za področje Slovenije. Za hitrejšo dostavo ali dostavo izven države Slovenije se je potrebno dogovoriti po telefonu oziroma elektronski pošti.

- sestava: visok lonec 16, 20 in 24cm, nizek lonec 20cm, kozica 16cm - nerjaveče jeklo 18/10 - primerna za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukcijskih...

- sestava: visok lonec 16, 20 in 24cm, nizek lonec 20cm, kozica 16cm - nerjaveče jeklo 18/10 - primerna za uporabo na vseh vrstah kuhalnih površin, tudi indukcijskih - matirana zunanjost posode, brušen inox - manj občutljiva za madeže in prstne odtise - točkasto varjeni kovinski ročaji, ki se tudi ob trajnejši rabi posode ne pregrevajo - stekleni pokrovi - dobro tesnenje pokrova - močno odebeljeno dno iz kvalitetnih materialov - dobra termoakomulacija varčuje z energijo, hrana še dolgo ostane topla - čiščenje v pomivalnem stroju - ojačani izlivi brez spodcejanja - ovalni koti dna posode, za lažje zajemanje hrane

tehnični podatki

Cuin CX00111FB8
Proizvajalec FISSLER
Vrsta opreme komplet posod

Garancijske pogoje za FISSLER SET POSODE KORFU preveri pri ponudniku. Slika za FISSLER SET POSODE KORFU je lahko simbolična.

Vsi podatki